Pentru că e oficial plagiator, Bode l-a depășit în grad pe Ciucă și devine premier

Schimbări la vârful politicii românești după ce comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai a confirmat oficial că doctoratul lui Lucian Bode este plagiat. Devenit plagiator oficial, Bode l-a depășit în grad pe Marian Ciucă, premierul nefiind încă plagiator oficial, el blocând în instanță o astfel de decizie.

Și cum în PNL plagiatorii au prioritate la funcții politice, Lucian Bode devine automat noul premier al României. În plus, Bode îi ia locul lui Ciucă și la conducerea PNL. Iohannis a semnat deja decretul de numire a lui Lucian Bode în funcția de premier, invocând că este obligat să o facă, în caz contrar riscând sancțiuni din partea CCR.

Încântat că doctoratul plagiat i-a adus atât de mult succes în cariera politică, Lucian Bode s-a gândit că ar fi frumos din partea lui să întoarcă favorul universității clujene. Așa că a dat o ordonanță de urgență prin care Universitatea Babeș-Bolyai devine Universitatea Bode-Bolyai. „La cât m-au ajutat, mi se pare normal să le fac onoarea să-mi poarte numele“, a explicat Bode.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 ianuarie 2023 13:12
Citește mai mult despre: bode ciuca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult