E nereciclabil! Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, urmează să fie luat cu o maşină de gunoi şi dus la audieri la DNA. Aceasta e procedura în cazul unui gunoi ca Tăriceanu, pentru că ar murdări duba. Codruţa a apelat la REBU, iar gunoierii au fost foarte săritori. Chiar au venit din proprie iniţiativă cu o maşină de gunoi ceva mai mare, au zis că la Tăriceanu acasă probabil dau peste celălalt gunoi, Ponta, şi poate îl iau şi pe el.tariceanu_cel_mai_mare_gunoi.jpg

Jandarmii au folosit măşti speciale, pentru că puţea în zona locuinţei lui Tăriceanu, “a gunoi”, potrivit martorilor. În momentul intervenţiei, gunoiul de Tăriceanu a vrut să scape de anchetă şi a încercat să fugă, aruncându-se în ghenă, dar a fost capturat, băgat într-un sac de gunoi şi dus la audieri.

Interesant că Tăriceanu nu şi-a luat avocat, ci şi-a luat un tomberon, deci se pare că ştie şi el că e un gunoi. DNA a mai precizat că audierile vor fi cu uşile închise, cum e şi firesc, pentru că există pericolul să se îmbolnăvească populaţia de la duhoarea gunoiului de Tăriceanu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 24.05.2016 18:19 Politic

National Cinematografic