Atenţie, spoiler! Într-un interviu recent, George R. R. Martin a recunoscut că, deoarece moartea lui Jon Snow a înregistrat un rating record, în următorul sezon acesta ar putea deceda de două, trei sau chiar patru ori.

coliva_rr_martin.jpg
Îndrăgitul autor al “Urzelii tronurilor” ar fi primit o sumă considerabilă de bani din partea HBO pentru a-l executa pe Jon Snow iar şi iar, “oricât de ridicol ar fi, pentru că ăştia se uită la orice”. Tragicele evenimente vor genera un buzz deosebit în social media, asigurând audienţa serialului încă un an de zile, au calculat producătorii.

“În episodul 2 al noului sezon Game of Thrones, proaspăt reînviatul Jon Snow alunecă pe o coajă de banană în timp ce fuge de un White Walker... În episodul 4 se îneacă cu o bucată de crenvurşt când află că nu-i fiul lui taică-său iar în episodul 6 se îmbată cu ţuică şi cade de pe un dragon. Odihnească-se în pace în toate trei!”, a dezvăluit Decebal F. F. Popescu, un apropiat al lui R. R. Martin.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 25.11.2015 10:41 Politic

National Cinematografic