Pentru că Gabi Oprea n-are destulă imaginaţie, Ponta i-a lăsat o listă cu minciuni cât e în concediu

Data trecută când a fost lăsat interimar, Gabriel Oprea nu s-a descurcat prea bine cu minciunile, deşi fusese instruit de Ponta să mintă încontinuu cât lipseşte el. Din păcate Gabi Oprea n-a înţeles prea bine cum se minte în politică, şi s-a dus la un talk show unde a spus că are un penis de 34 de centimetri (în stare flască), sau că în 1986 a câştigat la Wimbledon.

De data asta Ponta nu mai riscă şi i-a făcut lui Oprea o listă de minciuni, pe ore. Imediat ce Ponta iese din ţară, Oprea va minţi în privinţa destinaţiei. Dacă pleacă în Turcia zice că e în Dubai, sau invers. Pe urmă, va minţi că se vor mări pensiile, adevărul fiind că se vor mări doar pensiile securiştilor, nu ale oamenilor obişnuiţi.

“Din fericire, electoratul PSD e suficient de prost să pună botul chiar şi la cele mai nesimţite minciuni, aşa că dl Oprea va avea o sarcină uşoară”, explică fostul premier Ponta. Acesta e însă conştient că Oprea nu va putea niciodată să mintă la nivelul lui.

“El neavând exerciţiu, i-am dat cam jumătate din cât aş minţi eu în mod normal. Şi, ca să nu bată la ochi, dl Oprea va mai spune din când în când şi adevărul, de exemplu că nu e prea inteligent, sau că el execută nişte ordine”, spune Victor Ponta.

Scris de Ionut
29 iulie 2015 15:07
Citește mai mult despre: Gabriel Oprea interimat minciuni PSD victor ponta

Alte articole

Vezi mai mult