Pentru că în weekend a fost vreme naşpa, bugetarii îşi iau liber azi şi mâine

Guvernul le poate mări salariile la infinit, dar nu poate controla şi vremea! Pentru că s-au simţit lezaţi în dreptul lor la odihnă şi relaxare, bugetarii au decis să-şi ia liber azi şi mâine, să compenseze pentru vremea naşpa din weekend, un gest pe care ei îl consideră firesc.

Bugetarii afirmă că niciun contribuabil nu va fi afectat. Cetăţenii pot să se aşeze la cozi şi să stea acolo cu orele, că ar fi la fel şi dacă ar fi ei la birou, pentru că instituţiile lor sunt inutile, şi sunt făcute doar să încurce oamenii. Cei care se grăbesc pot lăsa dosarele cu şină în dreptul ghişeului, cu şpaga  în plic, şi săptămâna viitoare dosarul lor ar putea intra în lucru.

Unii bugetari chiar s-au dus la birou, doar ca să-i vadă pe fraierii de contribuabili cum stau în picioare aiurea, ore în şir: „Nu există distracţie mai mare”, spune Sorin Bogdănescu, funcţionar.

Evident, bugetarii care pleacă din oraş azi sau mâine vor primi diurnă, dar şi bonuri de vacanţă. Miercuri e posibil ca bugetarii să facă o grevă, iar vineri e zi scurtă, pentru că bugetarii trebuie să aibă demnitate. Surse din ANAF anunţă deja că joi unii se vor învoi de la muncă, în caz că e iar vreme nasoală în weekendul viitor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut
27 martie 2017 16:51
Citește mai mult despre: bugetari concediu vreme weekend

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult