Pentru că închiderea restaurantelor n-a funcţionat, Guvernul discută azi dacă să le dea foc

Într-o şedinţă spontană la locul de fumat al Palatului Victoria, Guvernul discută astăzi posibile măsuri şi mai dure de combatere a pandemiei COVID-19. Potrivit unor martori, s-a luat în calcul inclusiv incendierea restaurantelor şi barurilor, de vreme ce simpla lor închidere nu pare a fi avut efectul scontat.

„Cumva, chiar dacă am închis restaurantele şi nicăieri în zonele roşii nu se mai mănâncă burgeri scumpi şi incomozi, numărul de cazuri continuă să crească”, a explicat Aurel Marcel, subsecretar de stat în Ministerul Ideilor. „Probabil oamenii continuă să se întâlnească în restaurantele închise şi să mănânce burgeri scumpi şi dificil de mâncat. Altă explicaţie pentru numărul din ce în ce mai mare de infectări chiar nu există.”

„Singura soluţie pe care o văd e să le dăm foc, eventual să arăm şi pământul după ele”, a adăugat Grigore Manole, liderul negocierilor cu industria horeca.

Câteva minute mai târziu, un incendiu pornit de la o ţigară aruncată la întâmplare la locul de fumat al Palatului Victoria a fost stins în ultima clipă cu o sticlă de bere, transmit surse din instituţie.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
5 noiembrie 2020 12:09
Citește mai mult despre: covid guvern orban pandemie restaurante

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult