Tupeul lui Mihai Sturzu, care a cerut invalidarea alegerii lui Dragnea în fruntea PSD, nu putea rămâne nepedepsit. Pesedistul a fost deja deposedat de cravata de pionier, iar în zilele următoare va trebui să se prezinte la închisoarea din Pitești, unde se află un binecunoscut centru de reeducare.

sturzu_atac_dragnea.jpg ”E inadmisibil ca într-un partid ca PSD să ceri invalidarea liderului taman în Sala Palatului, în prezența tovarășului Iliescu”, a tunat Valeriu Zgonea, proaspăt ales președinte executiv al partidului comuniștilor. ”E ca și cum l-ai vorbi pe Dumnezeu de rău în biserică, or o așa greșeală trebuie pedepsită exemplar. Tovarășul Sturzu are nevoie de reeducare!”

De suferit va suferi și familia lui Mihai Sturzu. Părinții săi și-au pierdut deja locurile de muncă și acum trebuie să se prezinte la partid o dată pe săptămână, drept pedeapsă pentru că l-au educat greșit pe fiul lor. De asemnenea, părinților li s-au confiscat cartelele pentru pâine și alimente, urmând să aibă rații înjumătățite pe perioada reeducării fiului lor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 19.10.2015 15:22 Politic

National Cinematografic