Pentru că l-a criticat pe Dragnea, Mihai Sturzu va fi trimis de PSD la reeducare la Pitești

Tupeul lui Mihai Sturzu, care a cerut invalidarea alegerii lui Dragnea în fruntea PSD, nu putea rămâne nepedepsit. Pesedistul a fost deja deposedat de cravata de pionier, iar în zilele următoare va trebui să se prezinte la închisoarea din Pitești, unde se află un binecunoscut centru de reeducare.

”E inadmisibil ca într-un partid ca PSD să ceri invalidarea liderului taman în Sala Palatului, în prezența tovarășului Iliescu”, a tunat Valeriu Zgonea, proaspăt ales președinte executiv al partidului comuniștilor. ”E ca și cum l-ai vorbi pe Dumnezeu de rău în biserică, or o așa greșeală trebuie pedepsită exemplar. Tovarășul Sturzu are nevoie de reeducare!”

De suferit va suferi și familia lui Mihai Sturzu. Părinții săi și-au pierdut deja locurile de muncă și acum trebuie să se prezinte la partid o dată pe săptămână, drept pedeapsă pentru că l-au educat greșit pe fiul lor. De asemnenea, părinților li s-au confiscat cartelele pentru pâine și alimente, urmând să aibă rații înjumătățite pe perioada reeducării fiului lor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 octombrie 2015 13:22
Citește mai mult despre: Dragnea PSD Sturzu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult