Pentru că la DNA e coadă, un corupt şi-a lăsat dosarul la rând și a zis că revine mai spre seară

Am ajuns ca pe vremea lui Ceaușescu! Oamenii stau la coadă ore întregi pentru a prinde un loc în fața procurorilor și a fi condamnați pentru infracțiunile făcute în cel mai scurt timp. „Așteptarea te omoară, ce rost are să stai ani de zile cu frica în sân când mai bine te predai, iei câțiva ani, faci bulău lux și ieși după câteva luni pentru bună purtare și scris cărți”, a declarat un corupt.

Evident că oferta DNA a generat concurență și corupții s-au înghesuit să fie audiați. „Eu sunt anchetat în mai multe cauze, stau la coadă și la DIICOT și la Parchetul General. Pentru că nu sunt doar corupt, sunt și hoț. Așa că mi-am lăsat rând și acolo și aici, am pus dosarul, domnii m-au văzut, am fost de dimineață aici”, a strigat un corupt care a fost acuzat că se bagă în față.

Oamenii de la coadă se plâng de corupții bătrâni care vin de dimineața, chiar dacă sunt acuzați sau nu de ceva, și stau acolo mai mult să socializeze, că n-au altceva de făcut. Dar cei mai neplăcuți corupți sunt cei care dau șpagă ca să intre în față sau cei care au o pilă la parchet, și intră pe ușa din spate, în timp ce corupții fraieri stau la coadă în fața clădirii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

3 februarie 2015 14:15
Citește mai mult despre: corupti DNA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult