Pentru că n-au prins loc în Guvern, UDMR-iștii s-au întors pe centură

Aventura guvernamentală s-a terminat, dar pentru cei din UDMR munca nu se oprește niciodată. Proaspăt ieșiți de la guvernare, UDMR-iștii s-au întors pe centură, unde monitorizează implementarea proiectelor și investițiilor pe care le-au demarat cât au fost miniștri.

Printre primii foști miniștri unguri sosiți pe Centura Capitalei a fost chiar fostul ministru al Sportului, Eduard Novak, care se antrenează cu bicicleta pentru Olimpiadă, principala sursă de venit a tatălui său, care a primit constant bani pentru că e în lotul olimpic.

Novak are și o pancartă la el, pe care scrie ceva în maghiară, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul mandatului său. Nu știe nimeni exact ce scrie, dar șoferii de TIR par să fie foarte interesați, pentru că-l iau deoparte în niște boscheți dintr-o parcare, probabil ca să le traducă.

Și Tanczos Barna a sosit pe Centură, unde inventariază salcâmii, castanii și plopii din apropierea șoselei, pentru că a terminat de defrișat munții cât a fost ministru și s-a reorientat spre masa lemnoasă din apropierea Bucureștiului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
15 iunie 2023 15:48
Citește mai mult despre: Eduard Novak guvern Kelemen Hunor UDMR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult