Pentru că n-au voie să pupe icoane, babele se înghesuie să-l pupe pe Iliescu de ziua lui

La mulți ani, criminalule! Ion Iliescu împlinește azi 90 de ani, prilej pentru sute de babe să se înghesuie în fața vilei din Primăverii a fostului președinte. ”Nu ne mai lasă să pupăm nimic în biserică, maică, nici icoane, nici moaște, așa că am venit să-l pupăm pe domnul Iliescu, că tot e ziua lui”, explică una din babele de la coadă.

Se pare că printre babe s-au intercalat și câțiva români care au un scop precis: vor să-i tușească în față lui Iliescu, că poate-poate… ”M-am trezit cu niște simptome care ar putea fi de la coronavirus, așa că primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost nu să sun la 112, ci să-i fac o vizită lui Iliescu, că poate îi dau ceva fix de ziua lui”, își face singur curaj un tânăr cu simptome.

Cât despre Ion Iliescu, acesta este aproape la fel de zglobiu ca întotdeauna. ”S-a trezit la 8, ca de obicei, a făcut 40 de genoflexiuni și 80 de tracțiuni, după care a luat micul dejun. Însă l-a ajuns un pic vârsta pe domnul Iliescu, că e primul an în care nu aparticipat la ultramaratonul arctic”, spune un apropiat al fostului președinte.

Scris de Calin
3 martie 2020 11:03
Citește mai mult despre: Iliescu

Alte articole

Vezi mai mult