Pentru că n-avem tancuri, Guvernul Ciucă trimite în Ucraina 80 de doctorate

Apelurile disperate ale Ucrainei pentru armament greu nu au rămas fără răspuns la București. În timp ce alte țări refuză să trimită tancuri în Ucraina din rațiuni politice, România nu dispune de tancuri, așa că Guvernul Ciucă a decis să trimită în Ucraina 80 de doctorate de mare calibru.

”România contribuie la securizarea frontierelor Ucrainei cu o baterie de 80 de doctorate strategice de siguranță națională, extrem de utile în contextul geopolitic actual, pe fondul agresiunii ruse. Doctoratele sunt rezultatul unui deceniu de know-how românesc în materie de apărare strategică comprehensivă și reziliență sustenabilă. Acestea sunt cheile arhitecturii defensive bazată pe doctorate pe care o implementăm în prezent la nivelul Armatei Române”, a precizat premierul Marian Ciucă.

Convoiul de doctorate a pornit de la Guvern pe o rută secretă, pentru a evita un eventual atac rusesc cu rachete anti-plagiat. Soldații ucraineni spun că abia așteaptă doctorate, ca să poată lupta mai bine cu rușii, dar mai ales ca să poată cere un spor de 50% la soldă, dar și dreptul de a fi lăsați la vatră anticipat, cu pensie specială.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 ianuarie 2023 15:05
Citește mai mult despre: Ciucă doctorat guvern ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult