Pentru că ne-am cam luat țeapă cu neamțul, următorul președinte ales de români va fi un ungur

Cu președinții români ne-am luat țeapă, dacă nu de-a dreptul m*ie, cu cel neamț, la fel, așa că urmarea firească este ca la următoarele alegeri prezidențiale să alegem un președinte ungur. Sau cel puțin așa ar proceda o țară matură din punct de vedere politic, în care nu vor vota din nou mai mulți proști decât oameni normali.

”Uitați-vă la Cluj, este unul dintre cele mai frumoase orașe ale României”, spune reputatul politolog Decebal Popescu. ”Mai ales zona centrală a orașului, care e absolut superbă. Și toate clădirile de-acolo au fost construite când românii erau conduși de unguri. Dacă românii vor ca țara lor să arate ca Clujul, nu ca Oltenița, atunci să se mobilizeze și să aleagă un președinte ungur în 2018.”

Politologul a adăugat că anul 2018 este cum nu se poate mai indicat pentru a ne alege un președinte ungur. ”Ar fi absolut superb ca fix la 100 de ani de la Marea Unire din 1918, Ardealul să revină sub conducerea unui ungur. Și nu doar Ardealul, ci și toate celelalte teritorii românești. Nu rămâne decât să sperăm că românii vor avea maturitatea necesară pentru asta.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
4 septembrie 2015 17:17
Citește mai mult despre: alegeri iohannis presedinte ungur

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult