Pentru că nimeni nu ia legea în serios, Monitorul Oficial va fi tipărit cu Comic Sans

Hârtia oficială de șters la cur a României, Monitorul Oficial, publicația periodică ce adună toate legile date de zărghiții de prin Parlament și prin Guvern va avea parte de un facelift. Astfel, pentru prima oară de la înființare, se va schimba fontul cu care sunt tipărite actele oficiale ale Statului Român.

„Ne-am gândit la Comic Sans pentru că este potrivit din mai multe puncte de vedere. În primul rând are «Comic» chiar în titlu, și pare ceva hazliu, că oricum nu ia nimeni în serios ce scrie acolo. Apoi acest font atrage copiii, care vor fi astfel informați mai ușor despre ce fac cei cu minte de copii care fac legi”, spune inițiatorul ideii, vicepreședintele Monitorului Oficial, Decebal Popescu.

Pe lângă această schimbare, Monitorul Oficial se va mai vinde și cu alte lucruri pentru a atrage mai mulți abonați. Astfel, fiecare număr al MO va conține și o bucățică din corabia Esperance, a celebrului aventurier Anton Lupan, și cine cumpără 24 de numere va putea să o construiască de unul singur acasă și să se uite la ea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

28 octombrie 2020 15:31
Citește mai mult despre: comic sans monitorul oficial

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult