Premierul Mihai Tudose a fost, din nou, deranjat de dimineață de reporteri cu sunete stridente și pus să dea o declarație pe tema furtunii de la Timișoara. Mai mult ca să scape de ei să poată să meargă să mănânce obișnuita ciorbă de potroace, premierul a admis că nu poate da o lege să nu mai bată vântul. 

tudose batura guvern.jpg

Mai pe la prânz, când și-a mai revenit, Mihai Tudose s-a consultat cu o parte din colegii de partid și s-a hotărât să dea totuși o lege, de fapt o Ordonanță de Urgență, prin care să grațieze corupții. La expunerea de motive este specificat clar că aceștia trebuie eliberați în urma furtunii de la Timișoara. 

„Și-așa aveam CEDO pe noi pentru condițiile din închisori, vă dați seama ce ne fac dacă află că a și căzut un zid de pușcărie peste un primar nevinovat care stătea acolo pentru că a semnat niște acte? Mai bine să-i eliberăm, să iasă din aceste capcane ale morții și să poată să meargă undeva în zone mai calde, unde nu sunt furtuni așa de dese. Măcar pe ăștia să-i salvăm dacă nu putem pe toți”, a declarat prim-ministrul Tudose. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 18.09.2017 18:57 Politic

National Cinematografic