Pentru că nu se uita nimeni la filmuleţele ei cu realizări, Firea a postat pe Facebook ultimul Avengers

Primarul Gabriela Firea a schimbat tactica în privința propagandei pe Facebook. Întrucât filmulețele ei nu prea au succes la tineri, pentru că nu sunt decât niște scuze penibile și ceva vrăjeală de doi bani, cu care poți prosti doar pensionari retardați, gen părinții acelor tineri, Firea a schimbat tactica și a pus filmul Avengers pe Facebook, să facă la fel de multe vizualizări ca filmulețul lui Boc despre mandatul lui.

Dar, ca de obicei, și de data aceasta a șters comentariile ce nu i-au convenit, păstrându-le doar pe cele care o lăudau, cum ar fi „Bravo doamna primar, bine i-ați făcut lui Thanos”, „Așa doamna Firea, nu vă lăsați, ziceți-i-o lui Tony Stark cum stă treaba. Că nu vin străinii să facă ordine și ciborgi la noi în țară”. Comentariile negative cum ar fi „hoațo”, „fă, ai drepturi de autor pe asta? Făăăă” au fost șterse și autorii lor blocați.

Din păcate nici acest film nu a avut succesul scontat deoarece colegul ei de partid, Liviu Pleșoianu, a prezentat filmul Black Panter pe care l-a comentat din voice-over, atrăgând atenția asupra imperialismului american care, iată, distruge și această mică gemă de țară numită Wakanda, în care oamenii trăiau în liniște și pace și aveau tehnologie extrem de avansată, cam cum era industria pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Scris de Eftimie
17 iulie 2018 14:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult