Pentru că nu sunt destui bani, salariile vor fi mărite treptat, mai întâi în Teleorman și Voluntari

Liviu Dragnea a intervenit, din nou, pentru a corecta declarațiile făcute de un ministru al guvernului Grindeanu, lăsând să se înțeleagă că există o ruptură gravă între executiv și liderul partidului care a câștigat alegerile. De data aceasta a ținut s-o contrazică pe Lia Olguța Vasilescu, cea care a afirmat că nu mai sunt bani pentru măririle salariale promise în campanie. 

„Doamna ministru s-a grăbit cu declarațiile, binențeles că ne vom respecta promisiunile electorale, că nu suntem peneliști. Într-o singură privință a avut dreptate, nu sunt acum suficienți bani, de aceea vom discuta de o creștere pe etape a salariilor bugetarilor, prima dată vor crește cu 25% în județul Teleorman și în orașul Voluntari”, a spus Liviu Dragnea. 

Acesta a atenționat că aceste două entități administrative vor funcționa și ca un test de salarizare, precizând că, în cazul în care Teleormanul nu iese din sărăcie prin majorarea salariilor, atunci ele nu vor mai fi mărite și în restul țării că nu are rost. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 iunie 2017 07:20
Citește mai mult despre: salarii Teleorman Voluntari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult