Pentru că primăria e în faliment, Firea organizează concerte de adio cu zeci de trupe

Gabriela Firea a ţinut să marcheze situaţia dezastruoasă de la Primăria Capitalei, ameninţată cu un faliment iminent. Primarul Bucureştiului va organiza concerte de adio fastuoase, cu majoritatea trupelor abonate la contracte, printre care Holograf, Andra, Brenciu, Bănică Jr. şi mulţi alţii.

În momentul în care instanţa va decide că Bucureştiul este în faliment, Gabi Firea va apăsa pe un buton de la care vor fi lansate focurile de artificii, care vor fi cele mai mari din lume şi vor ţine o noapte întreagă.

Gabi Firea a decis şi să acorde încă 10 milioane de Euro Bisericii Ortodoxe, ca să amplaseze în Catedrala Neamului un nou clopot, numit Clopotul Falimentului. Acesta va bate de 12 ori pe zi şi va reaminti bucureştenilor cum a dat faliment primăria în timpul PSD-ului.

Primăria Capitalei a înfiinţat şi o firmă privată, Compania pentru Falimente, care va gestiona falimentul oraşului. Una din măsuri a fost amplasarea unei plăci comemorative pe fântânile de la Unirii, cu textul: “În acest loc a avut loc marele faliment din 2019, sub înaltul patronaj al Gabrielei Firea”.

Scris de TNR
10 iunie 2019 16:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult