Soluţie de criză, găsită în ultimul moment în CSAT. Pentru că fostul guvern s-a pripit şi a interzis petardele, România e nevoită să dea bani grei pe 4 rachete Patriot, care vor fi lansate de Crăciun, de Revelion şi încă două cu lansări surpriză, neanunţate.

rachete_patriot_petarde.jpg Încă nu s-a precizat unde vor fi lansate, dar se aşteaptă ca una să fie dată prin Poiana Braşov, unde vor fi cei mai mulţi turişti iarna asta. Celelalte vor fi date în zone unde oamenii n-au nici autostrăzi, nici bani, nici locuri de muncă şi lor le trebuie nişte distracţii de genul ăsta. "Cu cât oamenii sunt mai proşti şi mai beţivi, cu atât mai mult le plac petardele, pocnitorile şi rachetele", spune etnologul Decebal Popescu.

România a insistat ca rachetele Patriot să fie cu detonare multiplă, "ca să fie multe bubuieli", potrivit unuia din miile de generali burtoşi ai patriei noastre. De asemenea, ca să fie mai ieftine, s-a renunţat la încărcătura antiaeriană şi rachetele vor avea doar explozibil colorat, ca artificiile: "Dacă vin ruşii, dăm rachetele astea şi cât stau românii cu ochii la ele noi ne tirăm, că nu suntem proşti să murim pentru ei", a mai spus generalul burtos.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 02.12.2019 14:08 Politic

National Cinematografic