Pentru că s-au interzis petardele, România cumpără 4 rachete Patriot de la americani

Soluţie de criză, găsită în ultimul moment în CSAT. Pentru că fostul guvern s-a pripit şi a interzis petardele, România e nevoită să dea bani grei pe 4 rachete Patriot, care vor fi lansate de Crăciun, de Revelion şi încă două cu lansări surpriză, neanunţate.

Încă nu s-a precizat unde vor fi lansate, dar se aşteaptă ca una să fie dată prin Poiana Braşov, unde vor fi cei mai mulţi turişti iarna asta. Celelalte vor fi date în zone unde oamenii n-au nici autostrăzi, nici bani, nici locuri de muncă şi lor le trebuie nişte distracţii de genul ăsta. „Cu cât oamenii sunt mai proşti şi mai beţivi, cu atât mai mult le plac petardele, pocnitorile şi rachetele”, spune etnologul Decebal Popescu.

România a insistat ca rachetele Patriot să fie cu detonare multiplă, „ca să fie multe bubuieli”, potrivit unuia din miile de generali burtoşi ai patriei noastre. De asemenea, ca să fie mai ieftine, s-a renunţat la încărcătura antiaeriană şi rachetele vor avea doar explozibil colorat, ca artificiile: „Dacă vin ruşii, dăm rachetele astea şi cât stau românii cu ochii la ele noi ne tirăm, că nu suntem proşti să murim pentru ei”, a mai spus generalul burtos.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
2 decembrie 2019 12:08
Citește mai mult despre: petarde

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult