Pentru că simţea nevoia să fie singur, un tânăr s-a înscris în PNŢCD

După o ceartă cu prietena, tânărul Robert Acrişor din sectorul 3 al Capitalei simţea nevoia să stea o perioadă singur. Astfel spun apropiaţii săi, care l-au văzut recent înscriindu-se în PNŢCD, un loc liniştit, unde tânărul îşi poate face ordine în gânduri fără să fie deranjat de nimeni.

“Robert era în depresie de ceva timp, o să-i prindă bine liniştea din PNŢCD. Bine, el e şi mai introvertit. Eu unul n-aş putea sta undeva unde nu-s oameni cu care să interacţionez”, spune un coleg al tânărului. “Sper că şi-a luat totuşi suficientă mâncare şi o lanternă, în sediul PNŢCD nu a mai intrat nimeni de ani de zile. Cine ştie ce lighioane şi-au făcut bârlog acolo. Urşi, râşi, câinele enot.”

Spre deosebire de prietenii săi, care îl încurajează să petreacă o săptămână-două în sihăstrie, în PNŢCD, ca să-şi încarce bateriile, mama lui Acrişor e foarte preocupată. “Nici măcar nu m-a sunat să-mi spună că se înscrie. Mie mi-e frică pentru el, maică, şi sper să se întoarcă repede între oameni.”

“Bătrânii spun că PNŢCD-ul e bântuit şi scuipă în sân când trec pe lângă el. Eu una îi cred… Dacă până şi Ciorbea a fugit de acolo.”

Scris de Vasile
12 iunie 2014 14:06

Alte articole

Vezi mai mult