This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Exercițiul de alarmare a populației nu a fost tocmai un succes, după cum s-a putut observa din numeroasele raportări din capitală sau teritoriu, unde localnicii spun că nu s-a auzit mai deloc. Într-adevăr, situația sistemului de alarmă anti-aeriană nu este cea mai fericită, multe din sirene fiind scoase din uz din cauza vechimii. Testul a fost, însă, unul util.

dragnea_razand.jpg

„Întrucât este un sistem de siguranță națională a fost nevoie de măsuri extrem de urgente. Ieri seară a avut loc o licitație pentru repararea acestor avertizoare sonore, o licitație legală, așa cum vă așteptați, am avut 7 participanți dar, din păcate, șase dintre ei au fost descalificați”, a declarat secretarul de stat pentru sirene din cadrul Ministerului Apărării. 

Firma câștigătoare a fost desemnată TelDrum, din județul Teleorman, care va primi 7 miliarde de euro pentru înlocuirea tuturor sistemelor de alarmare a populației din țară. Contactat telefonic, dl. Liviu Dragnea a spus că nu știe nimic de această licitație, că nu este treaba lui ce face Guvernul și că este în concediu în Maldive. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie | Thursday, 20.04.2017 07:44 Politic

National Cinematografic