Vrem justiție? Hai să fim corecți până la capăt! Pentru că Teleormanul e încă în evul mediu, procurorii solicită ca lui Liviu Dragnea să-i fie aplicată pravila lui Vasile Lupu din sec. XVII, care prevede pentru faptele săvârșite de infractorul teleormănean o pedeapsă simplă, dar eficientă. După condamnare, acesta ar trebui legat de cozile unor cai și rupt în 4 bucăți.dragnea_dna_vizita.jpg

Există însă și opinii separate, mai precis judecători care spun că ar fi incorect să-i aplicăm lui Dragnea pravila lui Vasile Lupu. Un judecător de la ICCJ susține că Dragnea ar fi cetățean al Țării Românești, deci el cade sub incidența Îndreptării Legii lui Matei Basarab din 1652, care prevede ca Dragnea să fie spânzurat parțial, castrat, să i se scoată mațele și abia apoi să fie tăiat în 4 bucăți de călău.

Sunt și alte polemici de procedură, de exemplu unde să punem țeapa cu capul lui Dragnea înfipt după ce-l executăm, în fața Parlamentului, sau în fața sediului central PSD? Juriștii consideră că în fața sediului PSD, pentru că Liviu Dragnea nu era șeful Camerei Deputaților când a comis fapta.

Alți juriști consideră că ar fi normal ca țeapa cu capul lui Dragnea să stea câte o săptămână în fiecare reședință de județ, ca să știe toți pesediștii ce merită și ce-i așteaptă dacă mai fură.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 14.11.2017 09:36 Politic

National Cinematografic