Pentru că toată lumea cerea transparenţă, Cîţu a purtat azi un maiou de plasă

Premierul Florin Cîţu ia în serios toate doleanţele poporului român! Astăzi, după ce mii de cetăţeni au murmurat pe reţelele de socializare cerând mai multă transparenţă în guvernare, Cîţu a decis să le facă hatârul şi a apărut la şedinţa Executivului purtând un maiou superb de plasă, care îi scotea în evidenţă fizicul bine lucrat, dar şi nişte chiloţi din piele ecologică profund debirocratizaţi.

„Cel mai nasol la maiourile de plasă e când ţi se încurcă un fir de păr de pe piept în ochiurile plasei. Doare ca dracu. Dar trebuie să arătăm că pentru naţiunea română suntem gata să îndurăm orice chin”, a precizat Cîţu.

„Partea bună e că lasă sfârcurile să respire, practic am mai bifat o măsură de relaxare.”

Şeful Executivului le-a propus colegilor de coaliţie, mai puţin Ralucăi Turcan (nu se ştie de ce – n.r.), să ţină de acum încolo „Vinerea Transparenţei”, o zi pe săptămână în care să vină la lucru îmbrăcaţi în ce au ei mai transparent prin casă.

„Lenjerie dantelată, pantaloni cu bucile decupate, tricouri albe stropite cu apă de la cişmea ţinută într-un bidon vechi de Borsec în al cărui dop de plastic a fost dată la un moment dat o gaură cu un cui încins… Anything goes”, a propus premierul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
12 martie 2021 14:00
Citește mai mult despre: guvern maiou plasa transparenta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult