Pentru că toată lumea era atentă la Unirea Principatelor, Ardealul a profitat și s-a unit cu Ungaria

Ca să nu se mai simtă discriminați în fiecare an pe 24 ianuarie, când românii aniversează unirea dintre Țara Românească și Moldova, ardelenii au făut azi toate demersurile ca să se unească și ei cu Ungaria. Și, spre bucuria ardelenilor de pretutindeni, au reușit.

”Țara Românească și Moldova se merită una pe alta, să ne amintim doar că în ambele regiuni se votează în disperare ciuma roșie pesedistă”, spune un reputat istoric ardelean. ”Mai sunt și inconștienții care vorbesc de o unire cu Republica Moldova, de parcă n-am avea deja destui comuniști în țară. Chiar nu mai era de stat alături de regiunile astea, Ardealului îi va fi mult mai bine alături de Ungaria.”

Ardelenii sunt siguri că vor rămâne alături de Ungaria, în condițiile în care președintele Klaus Iohannis a demonstrat deja de prea multe ori că e pămpălău și că nu e în stare să ia niciodată atitudine. ”Plus că în doi ani vor fi autostrăzi peste tot, nu va mai vrea nici un ardelean să se întoarcă la țara aia înapoiată, România”, este convins reputatul istoric.

Scris de Calin
24 ianuarie 2016 13:01
Citește mai mult despre: Ardeal Moldova ungaria Unire

Alte articole

Vezi mai mult