Pentru că tot refuză completurile ICCJ, Dragnea va fi judecat de juriul Chefi la Cuțite

Avocații infractorului Liviu Dragnea au contestat din nou componența completurilor de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție unde se discută când va fi băgat în pușcărie. Astfel, conform unei decizii din 2015 a Curții Constituționale, infractorul PSD va trebui să fie judecat de un complet format din bucătarii de la Chefi la Cuțite. 

Chiar și așa, condamnatul definitiv Liviu Dragnea nu va avea o viață ușoară. Sorin Bontea este cel care l-a condamnat la patru ani pușcărie în primă instanță pe Darius Vâlcov, pentru că i-a greșit o rețetă cu sarmale, iar Florin Dumitrescu a dat zeci de condamnări inculpaților care nu știu să facă un sos calumea. 

„Având în vedere ce dantură are, e posibil ca Liviu Dragnea să nu știe să facă nici măcar ouă ochiuri. Pentru că emisiunea este filmată, nici nu va putea să fure mâncare de la cantina copiilor săraci, așa cum este obișnuit, și va trebui să se descurce de unul singur. Nici n-o poate băga în față pe Veorica Dăncilă, pentru că aia pare o femeie care știe să facă mâncare, și doar mâncare”, a declarat un expert juridico-gastronomic. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 decembrie 2018 15:47
Citește mai mult despre: chefi la cutite Dragnea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult