Pentru o vindecare rapidă! B1 a trimis la căpătâiul lui Ponta o echipă de lingăi de elită

Deși este departe de țară și aproape singur, premierul Victor Ponta nu a fost uitat de cei devotați lui. Astfel, conducerea B1 TV a decis să trimit o echipă din cei mai buni lingăi ai televiziunii, oameni care l-ar face pe fostul angajat Radu Moraru să crape de invidie.

„Așa cum un câine vine și te linge pe rană, când te lovești, așa și noi ne-am gândit, că dacă ne ducem și-i lingem rănile de la operație acestea se vor cicatriza mai repede. Atfel, bunul premier Victor Ponta se va întoarce la conducerea țării, unde este nevoie de un om capabil ca el”, a explicat directorul televiziunii, Sorin Oancea (fost angajat Intact).

Lingăii B1 au întârziat atât de mult pentru că preselecția a fost una lungă și laborioasă. „Este un mediu extrem de competitiv aici, dacă nu-l pupi în cur pe Ponta azi, mâine ți-a luat altul buca și rămâi fără job”, a povestit un angajat al televiziunii.

foto: captură site B1 TV

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
17 iunie 2015 16:06

Alte articole

Vezi mai mult