Pentru Udrea, nerespectarea legii e perfect legală

Credeam că nesimţire înseamnă ca legea să nu se aplice unora. M-am înşelat. Tocmai am dat peste o nesimţire şi mai mare: nerespectarea legii va deveni perfect legală. Creditul pentru această imbecilitate îi revine Elenei Udrea. Şi nu pentru că e blondă, ci pentru că e proastă.

Pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus de Udrea, a fost publicat un proiect privind „completarea şi actualizarea ghidului pentru atribuirea contractelor de achiziţie publică”, prin care unele contracte de achiziţii pe bani publici nu au obligaţia să respecte Legea achiziţiilor publice. Un fel de „Hai, sictir, cetăţeni, nu e treaba voastră cui împărţim banii voştri.”

Sunt trei categorii de contracte exceptate de la respectarea legii. Două cât de cât explicite, însă una absolut imbecilă, idioată, sfidătoare şi cum mai vreţi: „alte contracte pentru care este improprie aplicarea legii”. Exprimarea asta suna exact ca aia cu cercul pătrat: deci avem o lege, dar mai dăm una prin care devine legal să nu aplici legea.

Biata Ridzi, n-a avut norocul să prindă proiectul ăsta de lege, că tare i-ar fi prins bine să n-o întrebe nimeni cui a dat bani şi de ce! Deşi, sincer, nu m-ar mira ca proiectul ăsta de lege, dacă va fi adoptat, să se aplice retroactiv, s-o scoată, din punct de vedere „legal”, cinstită pe Ridzi.

Băi, dacă tot vreţi să furaţi fără să fiţi deranjaţi, faceţi ca toate contractele prin care se împart bani publici să fie exceptate de la aplicarea legii. Dar după ce vă faceţi plinul, plecaţi dracului din ţara asta şi lăsaţi-ne!

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 aprilie 2010 13:15
Citește mai mult despre: ilegal lege udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult