Viorica Dăncilă mai are un singur pas de făcut pentru a se reîntoarce în anonimat, unde dealtfel îi și este locul. Numai că este vorba de cel mai dificil pas de până acum din cariera ei. După ce și-a anunțat demisia de la conducerea PSD, Dăncila va trebui acum să-și scrie singură demisia.

dancila_disperata.jpg Interacțiunea ei cu foaia a fost până acum mult mai simplă, doar citea de pe ea, astfel că actul scrierii efectiv o înspăimântă pe Viorica Dăncilă. ”Orice om îi este teamă de scris pe foaie, dar mai ales mie. Așa cum iarna nu-i ca vara, nici scrisul nu-i ca cititul”, s-ar fi plâns dăncila unor apropiați.

Dăncilă și-a anunțat colegii de partid că va dura cel puțin o săptămână până își va depune fizic demisia scrisă. ”Vreau să plec cu capul sus și să-mi scriu singură demisia, chiar de-ar fi să-mi petrec inclusiv sărbătorile cu foaia în față. Însă am început bine, am scris deja D-ul din demisie, că e o literă simplă pentru mine, e prima din numele meu de familie”, și-a făcut singură curaj Dăncilă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 27.11.2019 10:30 Politic

National Cinematografic