Indiferent care va fi soarta patronului spiritual al Antenelor, viitorul angajaților este asigurat datorită devotamentului afișat de Mircea Badea. După ce a ieșit din sala de judecată, acesta a avut timp să sculpteze în bronz un fund al lui Voiculescu, ca va fi amplasat exact în fața redacției de știri, să fie pupat precum o icoană.

badea_statuie_cur_voiculescu.jpg
Mircea Badea a fost singurul care a reușit această performanță cu toate că și alți angajați sau apropiați ai profesorului Dan Voiculescu au încercat. Mihai Gâdea s-a concentrat atât de puternic încât i-a pleznit o venă la frunte dar, într-un final, n-a reușit să sculpteze decât un penis mititel, după care a dat vina pe băsiști.

Sculptura a ieșit atât de reală încât foarte mulți angajați au fost luați prin surprindere și au salutat la vederea acestuia, iar o parte dintre ei au solicitat mărire de salariu. Cel mai impresionat a fost Marius Tucă, acesta scriind o poezie dedicată acestui eveniment, și un editorial în Jurnalul Național.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 05.08.2014 21:02 Politic

National Cinematografic