După ce Gabi Firea a prezentat la TV sârma pe care i-au găsit-o medicii în colon, Olguței Vasilescu a cam început să-i țâțâie fundul. Deși al doilea ei soț de până acum, Claudiu Danda, i-a sugerat de nenumărate ori că are o vârstă și ar fi bine să-și facă și ea un examen riguros la colon, Olguța nici nu vrea să audă de așa ceva.

olguta_pe_ganduri.jpg ”Îți dai seama, dacă moldovencei i-au găsit ditamai sârma, ce-ar putea să-mi găsească mie?”, s-a destăinuit Olguța unei apropiate. ”Nu știu ce m-aș face dacă m-aș trezi c-o sabie în cur. Așa, poate o am, poate n-o am, dar e mai bine să nu știu de ea. Sârma ca sârma, dar mă gândesc că o sabie nu va fi ușor de scos de-acolo. Eu îl înțeleg și pe Claudiu, că se ferește de mine de frică să n-am o sabie acolo, dar n-am ce să-i fac.”

Dar o spaimă și mai mare a cuprins-o pe Viorica Dăncilă, care este sigură că ea ar putea avea în colon o găleată, plus sticle de ulei și pachete de făină. ”La cât de lată sunt, nu cred că n-ar fi loc de așa ceva”, s-a înspăimântat Dăncilă. Premierul ar fi vrut să meargă cu Carmen Dan la un control, dar consăteana ei a refuzat-o, de frică să nu-i găsească medicii un microfon în colon.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 15.05.2019 18:39 Politic

National Cinematografic