Guvernul României ar fi putut avea un ministru asasinat cât încă era în funcție, lucru ce nu s-a mai întâmplat din perioada interbelică. Neglijența criminală i-a aparținut îngrijitorului lui Petre Daea care l-a uitat pe ministru pe balcon cu gura căscată și i-a plouat în gură. 

petre daea ploaie.jpg

„Dl. Daea a cerut să iasă puțin la aer de la ședința de guvern, că erau câțiva miniștri cărora le puțeau picioarele iar premierul puțea a băutură. Inițial nu ne-am dat seama ce se întâmplă dar a năvălit în sală oaia sa credincioasă behăind foarte puternic și trist, ca în Miorița. Când am ieșit afară Petre Daea era aproape plin pe jumătate cu apă, a trebuit să-l atârnăm de balcon să se scurgă apa din el și apoi să-l băgăm înăuntru, să-l înfășurăm într-o draperie să nu moară de la hipotermie”, a declarat un secretar de stat. 

Îngrijitorul a fost dat afară din slujba de la Guvern, unde câștiga 14.000 de lei pe lună și acum este nevoit să se întoarcă la ferma de animale unde lucra ca grăjdar pe 200 de lei, un cartuș de țigări și băutură. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 03.07.2017 18:57 Politic

National Cinematografic