Perle la BAC! La proba de Geografie, un elev bătut în cap a scris că Buzăul nu e în Moldova

Unii elevi chiar ar trebui să renunțe definitiv la Bacalaureat, pentru că e evident că nu au absolut nici o șansă să-l promoveze vreodată. Un astfel de caz este cel al unui elev buzoian, Ghiocel Asimionesei, care a picat deja a 6-a oară din cauza probei de Geografie, de fiecare dată pentru aceeași greșeală: a scris că Buzăul s-ar afla în Muntenia, nu în Moldova.

”Nici dacă scria că Buzăul este unul din cele 50 de state americane n-ar fi făcut o greșeală atât de mare ca asta cu «Buzăul nu e în Moldova»”, spune unul din profesorii corectori. ”Și faptul că e buzoian face cazul său cu atât mai greu de înțeles, doar e vorba de județul în care s-a născut și în care trăiește. Pe de altă parte, e totuși moldovean, ceea ce explică multe.”

Cazul elevului buzoian nu este însă unul singular. Nu doar în Buzău, ci și în multe alte județe, și anul acesta ”Buzăul nu e în Moldova” a fost cea mai populară perlă a probei de Geografie. E însă vorba de elevi care sunt la prima, maxim a doua gafă, nicidecum la a șasea, ca în cazul lui Ghiocel Asimionesei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 august 2015 03:08
Citește mai mult despre: BAC Buzau Moldova

Alte articole

Vezi mai mult