Pesediștii jubilează! ”Bine dracului că s-a anulat ordonanța aia care ne lăsa să furăm doar 200.000 de lei!”

În sfârșit s-a aflat de ce pesediștii au retras OUG 13. Nu din cauza protestelor masive din toată țara, cum mulți naivi au impresia, ci ca urmare a presiunilor care au venit chiar din interiorul partidului. Hoarda de hoți pesediști a fost efectiv revoltată de limitarea furtului la numai 200.000 de lei și au cerut insistent retragerea ordonanței.

Iar odată OUG 13 respinsă definitiv, pesediștii au sărbătorit cum știu ei mai bine: dând tunuri cu mult peste 200.000 de lei. ”Nu simți că ești pesedist dacă nu dai tunuri de milioane de euro măcar”, spune un corupt din partidul condus de infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea. ”Păi dacă voiam să fur mărunțișuri până în 200.000 de lei, mă mai înscriam eu în PSD? Nu, bineînțeles că nu!”

Printre cei mai vehemenți pesediști s-a numărat primărița Capitalei, Gabi Firea. ”Păi la ce buget are Bucureștiul, cum să furi numai sume până în 200.000 de lei?”, a tunat Firea la o ședință PSD. ”Păi eu comit «erori materiale» de milioane de euro, iar ordonanța asta mă lasă să fur maxim 200.000 de lei. Păi, la naiba, ar trebui să fur de 174 de ori pe zi ca să mă încadrez în suma asta ridicolă.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
22 februarie 2017 08:02

Alte articole

Vezi mai mult