Contrar aparențelor, pesediștii au fost cât se poate de sinceri când au spus că prin amendamentele lor urmăresc să întărească justiția. Împreună cu aliații lor din ALDE și UDMR, pesediștii au întărit-o însă atât de tare încât acum e țeapănă și nu mai mișcă deloc.

justitie_parlament_rapusa.jpg ”Nici dacă turnau justiția în beton n-o făceau atât de țeapănă”, spune reputatul analist politic Decebal Popescu. ”Ca să elimine lupta anticorupție, cel mai mare inamic al lor, hoții din PSD au dat cu amendamente în justiție până au lăsat-o lată. Poți să tai lemne pe ea, că nu mai mișcă, oricât te-ai strădui. Ceea ce le doresc și inițiatorilor acestor amendamente.”

Cu această ocazie, pesediștii și aliații lor și-au consolidat statul de cea mai mare și periculoasă grupare infracțională nu doar din România, ci din întreaga Europă. Practic, cu excepția câtorva state de prin Africa, nicăieri în lume infractorii nu sunt la fel de bine protejați de justiție ca în România condusă de PSD. Iar Liviu Dragnea mai are puțin și-l depășește la odioșenie pe liderul incontestabil al ultimelor aproape trei decenii, Ion Iliescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 14.12.2017 18:36 Politic

National Cinematografic