Pesediștii primesc și susținere! Un grup de bețivi a făcut un șant uman în sprjinul lui Mihai Tudose

Şi pesediştii ştiu să facă mitinguri pentru liderii lor! Un grup de beţivi au demonstrat o solidaritate emoţionantă pentru primul ministru Mihai Tudose, făcând un şanţ uman în jurul acestuia, chiar în momentul în care drojdierul şef al Guvernului pleca trotilat de la birou, cum spune el birtului ordinar în care se face praf cu spirt.

„Erau aliniaţi, fiecare cu insigna de partid în piept, semn că sunt membri cu vechime. Pe mulţi a trebuit să-i resuscităm cu defibrilatorul, pentru că aveau o alcoolemie aproape la fel de mare ca Tudose”, explică Mircea Lipovan, şofer ambulanţă. Drept răsplată, beţivilor li s-a dat câte o pungă de făină şi o sticlă de ulei, pe care aceştia le-au vândut ca să-şi ia băutură.

Beţivii au vrut să imite protestatarii din societate civilă, care fac lanţuri umane. În multe localităţi, şanţul uman cu beţivi a fost realizat spontan, beţivii prăbuşindu-se simultan, când trecea primarul pesedist al localităţii, semn că în PSD există o mare coeziune. Există zvonuri că vor aduce la Bucureşti un milion de beţivi, la un mega-miting pesedist, dar problema e că nu au atâţia şoferi care să nu fie băuţi.

Scris de TNR
24 noiembrie 2017 13:11
Citește mai mult despre: betiv şanţ Tudose

Alte articole

Vezi mai mult