Pesediştii se iau de Dragnea: “Iohannis a pus trei premieri de la noi şi a demis-o pe Codruţa. Tu ce ai făcut?”

Poziţia lui Liviu Dragnea în PSD este tot mai şubrezită. Multe voci din partid spun că preşedintele Klaus Iohannis reprezintă mult mai bine interesele pesediştilor şi că Dragnea umblă teleleu pe la mare cu BMW-ul cu ITP expirat, se ţine de bagabonţeală cu gagici, în timp ce Iohannis l-a numit pe pesedistul Vlase la SIE şi a demis-o şi pe Codruţa: “Tu stai să furi de la copiii săraci, el face programul de guvernare al PSD de unul singur”, spune un pesedist.

“După alegerile din 2016, acest om minunat, Iohannis, a numit premier de la PSD, pe Sorin Grindeanu, un băiat tânăr, fără probleme penale. Ce-a făcut Dragnea? L-a dat jos prin moţiune de cenzură. După asta, Iohannis a numit premier un profesionist de la PSD, cu mare experienţă în negocieri la nivel înalt, pe Tudose. Ce-a făcut Dragnea? Prin manevre, cu baronii, l-a făcut pe Tudose să plece din Guvern”, declară supărat Ion Iliescu, singurul român care a făcut mai multe pentru PSD decât Klaus Iohannis.

Eforturile lui Iohannis pentru PSD au continuat. Tot el a numit-o pe Viorica Dăncilă premier. “Păi cine ar fi numit-o pe analfabeta Dăncilă într-un guvern? În orice guvern. Dai uite că omul ăsta are curaj. Iohannis a făcut tot ce n-a făcut Parlamentul. Tu te scremeai cu ordonanţa, el a demis-o pe Codruţa, la propunerea profesionistului independent politic Tudorel Toader!”, spune un alt pesedist, acid cu liderul PSD Dragnea.

Scris de Ionut
9 iulie 2018 16:07
Citește mai mult despre: Codruţa Dancila DNA Dragnea iohannis

Alte articole

Vezi mai mult