Pesedistul cu mitraliera, aplaudat la scenă deschisă la Cenaclul de Cretinisme al partidului

Deputatul Cătălin Rădulescu face furori pe scenă! În această dimineaţă, cu ocazia tradiţionalului Cenaclu de Cretinisme al PSD, acesta a primit lungi ovaţii din partea publicului după ce a recitat ultima sa creaţie, un spumos cretinism în vers alb despre un tâmpit şi AKM-ul său de la revoluţie.

“Cretinismul acestui obscur parlamentar de Argeş are de toate: scene de luptă, sex, reflecţii asupra condiţiei umane… Vom mai auzi de el, cu siguranţă. N-am mai râs aşa de când s-a bucurat Geoană că a câştigat alegerile”, comentează Decebal Popescu, critic de stupizenii.

Prestigiosul Cenaclu de Cretinisme al PSD (fostul “Cerc al Imbecilităţilor” PDSR) are loc în fiecare zi, din 6 februarie 1990, iar pe scena din Kiseleff s-au remarcat, de-a lungul timpului, monştri sacri ai inepţiei române, printre care îi amintim pe Marian Vanghelie, Victor Ponta sau actualul Ministru al Agriculturii, Petre Daea.

Acesta din urmă ar fi declarat despre tânărul coleg Rădulescu din Argeş că este “un Luceafăr al gogomăniei, veritabil titan bălos trăgând cu măiestrie de uşa panteonului imbecililor, pe care scrie cu litere de aur ‘Împingeţi’.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile
14 martie 2017 15:03
Citește mai mult despre: arges catalin radulescu cretin deputat PSD

Alte articole

Vezi mai mult