Pesedistul cu mitralieră e nimic. Iliescu are un tanc de la Revoluţie!

Tot Ilici e tăticul lor! După ce deputatul pesedist Cătălin Rădulescu s-a lăudat că are o mitralieră de la Revoluție, șeful de onoare al comuniștilot a recunoscut că și el a păstrat o amintire din 1989, mai precis un tanc, pentru că el avea alt statut în timpul evenimentelor și și-a permis.

Fostul președinte comunist povestește că ține tancul în garajul vilei din Primăverii, în care locuiește și că soția lui, Nina, ține un mileu pe el și îl folosește ca să bată șnițele cu șenilele, pentru că îi ies foarte fragede. Iliescu spune însă că n-a mai ieșit cu tancul de prin 1990, când a călcat niște studenți în Piața Universității.

”Acum îl folosesc mai mult seara, când vreau să ascult Radio Moscova. Tancul e rusesc și prinde mult mai bine posturile de acolo. Uneori mai vorbesc prin stație cu colegi de facultate din fosta Uniune Sovietică. Toți mă invidiază că am reușit să fac din România o țară și mai stalinistă decât a lăsat-o Ceaușescu”, povestește Ion Iliescu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut
15 martie 2017 06:28
Citește mai mult despre: Iliescu mitralieră revolutie tanc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult