Petele lui Băsescu, scenarii: au apărut la beţie, sunt pete de sânge, au luat forma chipului lui Isus

După ce Traian Băsescu a apărut la întâlnirea cu ambasadorii României având trei pete ciudate pe cap, presa a început să speculeze motivele misterioasei apariţii. TNR vă prezintă cele mai vehiculate explicaţii ale petelor lui Băsescu.

Cea mai plauzibilă variantă spune că cele trei pete s-au unit şi au luat forma chipului lui Isus şi că totul a fost premeditat de preşedintele Băsescu, care vrea astfel ca toţi românii să vină să i se închine la Cotroceni.

Conform unui alt scenariu, respectivele pete ar fi, de fapt, pete de sânge, rezultate în urma unei altercaţii între Băsescu şi un cetăţean nemulţumit de modul în care este condusă ţara. Cel mai probabil, sângele aparţine celui pe care Băsescu l-a bătut.

E însă la fel de posibil ca Băsescu să se fi operat ca să obţină o pată similară cu a fostului preşedinte sovietic Mihail Gorbaciov. Asta pentru că Băsescu intenţionează ca România să aibă soarta URSS, respectiv să se rupă în mai multe ţări: Moldova, Ardeal, Maramureş, Banat, Oltenia, Ţara Românească, Dobrgea şi Ţinutul Secuiesc.

O altă versiune în care credem cu tărie spune că Traian Băsescu s-a îmbătat foarte tare şi şi-a bătut trei cuie în cap, în urma unui pariu pierdut cu unul dintre partenerii de pahar.

Nu în ultimul rând, apropiaţi ai preşedintelui susţin că de apariţia petelor nu este deloc străin Sida, iubitul Elenei Băsescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 septembrie 2010 12:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult