Petiția pentru castrarea chimică a celor ce fac petiții online, aprobată de Parlament

Gata cu petițiile online! Parlamentul a decis, în sfârșit, să bage în seamă o petiție online care avea deja 800.000 de semnături virtuale, și a transformat-o în literă de lege. Este vorba de o petiție prin care se cerea castrarea chimică a tuturora care fac petiții pe internet precum și a proprietarilor site-ului petițieonline.com. Din greșeală, cineva în a trecut în lege și castrarea tuturor care scriu pe DCNews.ro, dar această scăpare a fost trecută cu vederea și legea a fost aprobată ca atare.

„Dacă luăm măsuri acum și îi castrăm pe toți, oamenii care fac petiții online vor dispărea în două trei generații și vom putea să ne concentrăm pe lucrurile cu adevărat importante”, spune unul din inițiatorii petiției. În plus, confirmă și medicii, odată castrați, inițiatorii de petiții vor fi mult mai calmi și nu se vor implica atât de mult în acțiuni sociale doar de ochii lumii.

Legea ar putea avea efecte puternice în societatea noastră, experții în macroeconomie spunând că se așteaptă o creștere de 2,5% a PIB-ului în următoarea perioadă, dar există și riscul unei supra-încălziri a economiei în general.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
4 august 2015 13:08

Alte articole

Vezi mai mult