Petre Daea a depus jurământul: „Jur că e bună, mă, e naturală, vreţi să gustaţi?”

Într-un moment îndelung așteptat de întreaga țară, celebrul Petre Daea, cel care a fost subiectul unei meme extrem de populare la începutul acestui an, a depus jurământul ca și ministru al Agriculturii. Momentul a fost unul extrem de dificil, că funcționarul care-i cerea să facă gesturile oficiale nu se înțelegea deloc cu ministrul.

„Domnule, repetați după mine, vă rog: jur să respect Constituția și legile țării. Da, am înțeles, e naturală, o bem după, haideți să facem treaba asta. Da domnule, gust, vă cred pe cuvânt, haideți să terminăm mai repede că ne apucă noaptea aici. Promit, mă jur, vă rog eu frumos”, a spus, exasperat, omul care-i ținea lui Petre Daea Biblia și Constituția în față.

N-a ajutat cu nimic nici faptul că ceilalți oficiali prezenți la ceremonie s-au spart de râs la fazele astea, cu excepția președintelui Iohannis, care va primi un raport de la SRI să i se explice poanta. În cele din urmă toți membrii cabinetului au trebuit să guste câte ceva și s-a dovedit că era natural și bună, că s-au făcut toți muci de beți. Cu excepția premierului Marian Ciucă, despre care nimeni nu știe dacă era beat pentru că se comporta la fel ca de obicei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 iulie 2022 18:32
Citește mai mult despre: ministru Petre Daea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult