Petre Daea a fost invitat de Cartelul din Medellin să spună ce droguri consumă, că vor să facă şi ei

Sute de producători și dealeri de droguri din Columbia l-au așteptat astăzi pe ministrul agriculturii, Petre Daea, în cadrul unui simpozion despre puterea halucinogenelor, ce a fost organizat în centrul expozițional „Pablo Escobar” din Medellin.

„Am urmărit cu fascinație cariera domnului Petre Daea. Eram convinși că noi facem cele mai tari droguri de pe planetă dar, iată, vine acest român aproape necunoscut și ne dă clasă. Avem multe de învățat de la el, mai ales cu privire la substanțele cu care se tratează de este așa hazliu”, a declarat Eduardo Alvarez de Mencia, actualul secretar general al cartelului de la Medellin.

Petre Daea și-a început discursul cu o serie de aprecieri critice cu privire la cultivarea frunzei de coca, apoi a continuat cu sfaturi despre creșterea animalelor de curte, prevenirea inundațiilor și viață în natură. După încheierea alocuțiunii întreaga sală l-a apalaudat minute în șir iar icoana cu Escobar a lăcrimat pentru prima oară din 2001 încoace.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

31 mai 2017 16:35
Citește mai mult despre: daea droguri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult