Petre Daea e complet verde după ce a mâncat roșii românești sănătoase

Probleme pentru ministrul agriculturii, Petre Daea, care din dorința de a promova roșiile românești a suferit o cumplită mutație genetică și acum are pielea complet verde. Mereu la datorie pentru promovarea produselor naționale, Petre Daea a mâncat 4-5 kg de roșii în mai multe sere, ca să arate cât de sănătoase sunt. Pe măsură ce mânca, însă, nuanța pielii ministrulului se apropia tot mai mult de culoarea unei patlagele.

Cum era de așteptat, Petre Daea a dat vina pe cormorani, care probabil au mâncat substanțele otrăvitoare și apoi au lăsat găinaț la baza roșiilor, ca să saboteze economia națională.

Agronomul Decebal Popescu spune însă că e firesc să se întâmple așa, pentru că roșiile sunt verzi, chiar dacă au fost înroșite artificial cu substanțe chimice. Nu e prima oară când Petre Daea suferă astfel de lucruri, după ce anul trecut s-a făcut complet portocaliu după ce a vrut să arate cât de gustoși sunt morcovii românești și a mâncat demonstrativ o cantitate apreciabilă.

Ca să-și revină la culoarea normală, Petre Daea urmează să viziteze în acest weekend o fermă de sfeclă roșie, unde va mânca două-trei roabe de sfeclă, până când va deveni mov și apoi roz, cum e de obicei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
19 mai 2023 13:07
Citește mai mult despre: Petre Daea roșii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult