Petre Daea, invitat la încoronarea lui Charles, unde va fi bufon regal

România va avea reprezentanți de elită la încoronarea regelui Charles. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost delegat de către țara noastră să ne reprezinte la ceremonii în calitate de bufon regal. Acesta a primit din partea secretariatului general al Guvernului căciula specială de măscărici care nu a mai fost purtată de pe vremea regelui Mihai.

Daea va încerca să-l înveselească pe alteța sa Charles, care pare cam trist în ultima vreme, efectuând o serie de giumbușlucuri și pozne. Dacă nici asta nu funcționează, ministrul agriculturii va povesti cum a negociat el subvenții și finanțări la Bruxelles de au luat mai mulți bani bulgarii și arhipelagul Togo decât România.

Prezența bufonului este o mare onoare pentru România întrucât, conform tradiției, măscăriciul regal are imunitate și dreptul să poarte armă. Mai mult, după ce își va încheia activitatea, bufonul primește o moșie de la rege, pentru administrare până la moarte, ceea ce înseamnă că Daea va putea să facă praf și agricultura Regatului Unit.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

6 mai 2023 08:47
Citește mai mult despre: bufon Charles daea incoronare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult