Petre Daea îşi deschide propriul KFC: Kentucky Fried Cormoran

Încă o victorie în războiul sisific împotriva cormoranilor! Ministrul Agriculturii, Petre Daea, îşi deschide propriul restaurant unde va servi exclusiv fast-food pe bază de cormoran! Potrivit apropiaţilor, Daea a negociat intens săptămânile trecute cu proprietarii lanţului KFC pentru drepturile asupra mărcii, iar primul Kentucky Fried Cormoran se va inaugura miercuri, 10 august, la Galaţi.

În această dimineaţă, Daea a dezvăluit şi mascota noului lanţ, inspirată de figura blândă, paternă a Colonelului Sanders. „Se va numi Masonul Petre şi va aduce bucuria în sufletul a milioane de gurmanzi din întreaga ţară cu preparatele sale delicioase: aripi de cormoran, crispy cormoran strips, legendarul Hot Double Cormoran Burger, dar şi o lipie cu de toate botezată, fireşte, şaormoran”, a explicat ministrul.

„Carnea de cormoran are mai puţin colesterol decât cea de pui, iar gustul său intens de peşte şi mâl e cu adevărat deosebit. Fireşte, nu ar trebui să exagerăm cu cormoranul prăjit şi să optăm, cel puţin din când în când, pentru o variantă mai sănătoasă, precum cormoranul la cuptor sau frigăruile de cormoran la grătar”, a declarat nutriţionistul Marinela Birlic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
3 august 2022 15:50
Citește mai mult despre: cormoran Petre Daea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult