Petre Daea: PSD lucrează la refacerea efectivelor de porci. Şerban Nicolae a inseminat deja 10 scroafe

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a susținut astăzi o nouă conferință de presă în care a prezentat stadiul în care se află autoritățile în privința focarelor de pestă porcină. Acesta a dat asigurări că se lucrează intens la refacerea șeptelului de porci, redus de ultimele evenimente, și că partidul său poate asigura porci de prăsilă pentru întreaga țară.

„Chiar în aceste momente colegul meu, Șerban Nicolaie, asudă într-o fermă în Bărăgan înconjurat de scroafe pentru a reduce deficitul de porci. Am zis să oferim o sămânță de porc autentic, rezistent la condiții climatice diferite dar și la înjurături, unul care nu moare indiferent ce tip de gunoi mănâncă”, a precizat ministrul Daea.

Apoi acesta s-a lansat într-o serie de acuzații la adresa răuvoitorilor care nu înțeleg fenomenele naturii și domesticirea animalelor. „Când ploaia face pic, pic, pic pe streașină, atunci când lâna oii se îmbibă și miroase frumos, din deal se aude un fluier de doină, strămoșească, românească, aceste meleaguri ne sunt prieten și tovarăș, precum oaia care ne-a avertizat de ciobanii care vor să ne omoare, etern luceafăr al dimineții și profund dătător de lumină înspre ideatic și real, spre universal, local și metemthonic. Licitația de materiale pentru DSV a fost câștigată de-o firmă de-a noastră, ca la Auschwitz, i-am mărit salariul fiicei mele pe care tot eu am angajat-o la stat”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 august 2018 15:19
Citește mai mult despre: daea porci Serban Nicolae

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult