Petre Daea și negocierea. Cartofii de 4 lei kilu el îi ia cu 10 lei bucata

Petre Daea își etalează talentele de abil negociator nu doar la Bruxelles, ci și în interes personal, când merge la piață ca să-și cumpere ceapă sau cartofi. El nu acceptă niciodată prețul cerut de vânzătorii din piață și insistă de fiecare dată să ofere prețul pe care el îl consideră corect.

„Mie nu poți să-mi ceri 4 lei pe un kilogram de cartofi, că sunt ministrul Agriculturii și știu cum merg treburile cu cartofii. Nu mă păcălești tu pe mine!“, i-ar fi spus Petre Daea unui vânzător. „Îți dau 10 lei pe un cartof, că eu prefer să iau la bucată, dar mai mult nu primești. Asta-i tot!“

Bineînțeles, vânzătorii din piață acceptă oferta lui petre Daea, ba mai mult se bat care să-i vândă cartofi ministrului Agriculturii. Mai ales că Petre Daea are obsesia să facă el și calculele de bani când vine vorba de rest. „Dacă îți dă o bancnotă de 100 de lei și ia un singur cartof, nu acceptă decât o singură bancnotă drept rest, că zice că așa e corect. Așa ajunge să ne dea uneori și 90 de lei pe un cartof“, a povestit un vânzător din piață.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 martie 2023 10:03
Citește mai mult despre: cartofi Petre Daea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult