Petre Roman neagă că Elena Udrea s-a mutat la el

Petre Roman a lansat cu atac dur la adresa presei din România, după ce în mai multe articole a apărut informaţia că Elena Udrea s-a mutat la el. „Terminaţi odată cu prostiile astea. Elena Udrea nu s-a mutat la Roman! Adică, dacă s-ar fi mutat la mine, nu credeţi că aş fi fost primul care s-o ştie?!”, s-a revoltat Petre Roman.

Fostul premier se plânge că încă se chinuie să-şi convingă soţia că zvonurile din presă nu sunt adevărate. „De câteva zile, am numai scandaluri acasă. Soţia o caută disperată pe Elena Udrea prin dulapuri, pe sub pat, convinsă fiind că se ascunde în apartamentul meu. Recunosc, am căutat-o şi eu, am sperat să fie adevărat, dar nu e”, a clarificat Roman.

Silvia Chifiriuc, actuala soţie a lui Petre Roman, recunoaşte că nu este întru-totul convinsă că presa a dezinformat. „Petrică e un bărbat bine, nu-i imposibil ca Elena Udrea să fi încercat să se mute la el. Se ştie doar, Elenei Udrea îi plac bărbaţii care au sau au avut o carieră politică importantă”, spune Chifiriuc.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 noiembrie 2012 16:11

Alte articole

Vezi mai mult