PIB pe cap de locuitor în Rusia a crescut, că au tot scăzut capetele de locuitori

Vești bune dinspre țara aia de sparți cu vodcă pe care-i admiră genul ăia de primitivi care citesc sputnik.md. Ultimele date ale Fondului Momentar Internațional arată că PIB-ul pe cap de locuitor a crescut vertiginos, și e posibil ca în curând să ajungă din urmă țările hazlii, cum ar fi România.

Super-inteligentul lider al Rusiei, Vladimir Putin, un economist atât de bun pe cât este diplomat sau expert în medicină, a reușit această performanță folosindu-se de matematica simplă, atât de greu de înțeles de așa zișii intelectuali occidentali. Pe scurt, prin scăderea capetelor de locuitori, PIB-ul acestei țări imense ce trăiește economic din vânzarea resurselor solului, ca arabii, a crescut sesizabil.

Creșterea aceasta spectaculoasă nu va fi, totuși, o progresie geometrică, pentru că o parte din acel PIB trebuie cheltuit. „Am foarte mulți labagii de plătit prin alte țări, să scrie ăia despre cât de tare e Federația Rusă și cât de bun sunt eu când am transformat această țară dintr-o putere mondială în ceea ce este acum”, a declarat teribilul lider al Rusiei, Vladimir Putin, în cadrul unei conferințe de presă soldată fără victime.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 septembrie 2020 05:09
Citește mai mult despre: Putin

Alte articole

Vezi mai mult